BBN en Hillside Corporate Finance bundelen krachten met BBN Corporate Finance

Vanaf vandaag slaan BBN en Hillside Corporate Finance de handen ineen. De partijen intensiveren hun samenwerking en gaan verder onder de naam BBN Corporate Finance. Corporate Finance is steeds vaker een onderdeel van de bedrijfsstrategie. Door het bundelen van de krachten van BBN en Hillside Corporate Finance zijn wij beter in staat de vraag van onze klanten in te vullen. 

BBN Corporate Finance

Door de samenwerking versterken we onze positie als Corporate Finance adviseur en zijn wij nog beter in staat om bedrijven te begeleiden naar de juiste corporate finance oplossing. BBN Corporate Finance richt zich op bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen en bedrijfswaarderingen. Wij helpen bedrijven bij het realiseren van groei en herstructureringen De adviseurs van BBN hebben inmiddels tientallen transacties succesvol begeleid.

BBN zet de volgende stap

BBN Business Improvement en Hillside Corporate Finance zijn geen onbekenden. Sinds begin 2021 is Jan van der Maale, partner bij Hillside Corporate Finance, betrokken bij de corporate finance praktijk van BBN. Dankzij de fijne samenwerking is besloten om de samenwerking verder te intensiveren. De energie en ambitie van Hillside Corporate Finance sluiten goed aan op het DNA van BBN. Wij zijn erg blij met deze samenwerking omdat wij elkaar goed aanvullen. Qua aanpak en visie zitten we helemaal op één lijn en qua kennis en ervaring zijn we complementair. Wij kunnen u hierdoor nog beter helpen bij uw vraagstukken. 

Jan van der Maale: “Gezamenlijk zijn we nog beter in staat om onze klanten op een kwalitatief hoogwaardige wijze te adviseren. Met kantoren in Amsterdam en Houten zijn we goed bereikbaar en door onze netwerken, kennis en ervaring te bundelen, zijn we nog beter in staat om met onze klanten de volgende stap te zetten.”

Onderdeel van de BBN groep

Naast BBN Corporate Finance maakt ook BBN Business Improvement onderdeel uit van de BBN groep. BBN Business Improvement heeft een sterke financiële en strategische focus en richt zich op verbetertrajecten, waaronder het verkoopklaar maken van ondernemingen. Daarnaast is BBN Improvement specialist op het gebied van herstructureringen waaronder WHOA-trajecten. 

Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin