(Her)financiering

BBN regelt de optimale financierings­mix

Om uw doelen te bereiken, is kapitaal nodig. De juiste financieringsmix is een belangrijk aandachtspunt. BBN ondersteunt ondernemers bij het aantrekken en herstructureren van bedrijfsfinancieringen. Ook wanneer de onderneming in zwaar weer zit is herfinanciering van bestaande schulden één van de oplossingen om de onderneming weer op koers te krijgen.

Wilt u investeren, groeien, uitbreiden of uw bedrijf herfinancieren?

Financiering van groei (inkoop, voorraad en debiteuren), investeringen in activa en overnames hebben eigen aandachtspunten en oplossingen. Voordat u op zoek gaat naar financiering wilt u een goed beeld hebben van uw financieringsbehoefte en de mogelijkheden. Onze corporate finance specialisten bieden onafhankelijk financieringsadvies, organiseren bedrijfsfinancieringen en begeleiden bij de communicatie met investeerders en financiers. Wij brengen de opties in beeld. Samen komen we tot de beste oplossing.

BNN Oplossingen Herfinanciering Quote

“Voordat u op zoek gaat naar financiering wilt u een goed beeld hebben van uw financieringsbehoefte en de mogelijkheden. BBN brengt deze haarscherp in beeld.”

CONTACT

Wilt u meer weten de bedrijfsfinancierings­mogelijkheden die wij bieden? Kijk dan op de website van onze corporate finance specialisten. Of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag.