Verandermanagement

BBN zet uw zaak weer
op de rit

Loopt uw onderneming tegen onverwachte uitdagingen aan en heeft u behoefte aan specialistische kennis en begeleiding? Of draait uw bedrijf juist op automatische piloot en bent u op zoek naar verfrissende inzichten om weer te groeien? Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u hierbij helpen. BBN zorgt er als kritische sparringpartner voor dat u uw zaken weer op orde krijgt: financieel, organisatorisch en operationeel.

Functionele managementbegeleiding

Wij helpen ondernemingen bij procesverbeteringen, het verkrijgen van inzicht in de organisatie en de implementatie van verandertrajecten. In veel gevallen fungeren wij als extra paar ogen. Onze consultants kijken kritisch mee en zorgen ervoor dat het management haar focus behoudt op de zaken waarin zij excelleren.

Dit brengen wij in praktijk op de volgende manieren:

  • Managementbegeleiding: we zetten het management in haar kracht en bouwen samen aan de toekomst voor uw onderneming. Samen maken we keuzes en excelleren we op de implementatie;
  • Toezicht: we vervullen rollen in de STAK, raad van advies (of toezicht) en raad van commissarissen vanuit een hands-on benadering;
  • Financial support: het tijdelijk versterken van uw financiële afdeling om inzichten te verbeteren, veranderingen door te voeren of kennis over te dragen.
BNN Oplossingen Verandermanagement Quote

“Net als mensen moeten ook organisaties blijven bewegen om wendbaar te blijven. BBN houdt uw onderneming fit en flexibel.”

Specialistische begeleiding bij verandertrajecten

Bent u op zoek naar specialistische kennis om veranderingen binnen uw organisatie te realiseren? Veranderingen vergen veel van bestuurders en managers. Daardoor kan het noodzakelijk zijn om voor een bepaalde periode extra kracht in te schakelen. Onze adviseurs kunnen helpen door (tijdelijk) aanvullende capaciteit en nieuwe competenties in te brengen.

Wij geloven dat diepgaande specialistische expertise de randvoorwaarde is om in relatief korte tijd het verschil te maken. Wij vullen de bestaande kennis binnen uw organisatie aan met onze expertise. Wij houden ervan het probleem bij de kop te pakken en op te lossen. Op deze manier komt de organisatie in beweging, ontstaat nieuw perspectief en komen veranderingen daadwerkelijk tot stand.

CONTACT

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem direct contact op met een van onze partners. Wij helpen u graag.