Waarderingen

BBN schat uw onderneming op waarde

Of u nu een belang in uw onderneming wilt overdragen, medewerkers wilt laten participeren, uw onderneming wil verkopen of inzicht wil krijgen in de waarde van een potentiële overnamekandidaat; een waardebepaling van het bedrijf vormt de basis.

Waardebepaling voor uw bedrijf

Een waardebepaling voor uw bedrijf geeft inzicht in de waarde bepalende elementen en kwetsbaarheden van uw onderneming. De strategie van uw onderneming heeft invloed op de bedrijfswaarde. Wilt u uw bedrijf verkopen of bent u klaar voor de volgende groeifase? Bij een bedrijfswaardering wordt vooral gekeken naar de toekomstverwachtingen. Daarom is het belangrijk om na te denken over de koers die u wilt varen. Wat die koers ook is, BBN schat uw bedrijf op waarde.

BNN Oplossingen Waarderingen Quote

“Een waardebepaling van BBN brengt niet alleen kracht maar ook de zwaktes van uw onderneming in kaart. Alleen zo krijgt u inzicht in de werkelijke waarde van uw bedrijf.”

CONTACT

Wilt u meer weten over de waardebepalingen van BBN? Kijk dan op de website van onze corporate finance specialisten. Of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag.