Over ons

BBN verandert
de zaak

Over Ons - BBN
BBN begeleidt en adviseert ondernemers al meer dan 20 jaar bij het succesvol veranderen en verbeteren van het bedrijfsresultaat. Onze gedurfde en pragmatische manier van werken zorgt ervoor dat wij onze klanten verder helpen.

Wij staan u bij in niet-dagelijkse ondernemings-of organisatievraagstukken. Wat dat oplevert, is glashelder inzicht in de situatie en de kernoorzaken ervan. Op basis daarvan geven we realistische adviezen en hands-on ondersteuning om samen duurzame verbeteringen te realiseren. Zo dragen wij bij aan de groei- en veranderkracht van uw onderneming. Met grote betrokkenheid, persoonlijke aandacht en directe communicatielijnen bieden we voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

“Alles begint met vertrouwen. Wij willen precies weten wat u en uw onderneming beweegt. Alleen dan kunnen we samen tot succesvolle verandering komen.”

Onze kernwaarden

Vertrouwen

Onderling vertrouwen is de basis voor alles wat wij doen. Wij hebben een eerlijke, open relatie met onze klanten en zeggen altijd waar het op staat; 100% onafhankelijk en transparant advies verzekerd.

Deskundig

Expert op het gebied van strategische en financiële verandertrajecten. Gespecialiseerde kennis gecombineerd met 20 jaar ervaring in de praktijk; wij weten écht wat er speelt.

Resultaatgericht

Onze aanpak is doelgericht & hands on. Wij leveren doordachte, pragmatische oplossingen waarmee bedrijven duurzaam vooruit kunnen.

Dynamisch

Wij helpen organisaties die strategisch en/of financieel (dreigen te) stagneren om succesvol te veranderen. BNN brengt zaken in beweging.

Persoonlijk

Één persoonlijk aanspreekpunt tijdens het gehele proces; een gedreven en betrokken strategische partner die snel en doortastend handelt. En die altijd een stap extra doet als de situatie daarom vraagt.

CONTACT

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem direct contact op met een van onze partners. Wij helpen u graag.

Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste cases, ontwikkelingen en oplossingen