Constantijn de Leeuw

Consultant Finance Trainee

Portret Constantijn de Leeuw

Constantijn heeft in 2022 zijn Bachelor economie & bedrijfseconomie afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens deze opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in Financial Economics. Om zich verder te specialiseren zal hij per september 2023 starten met de Master Finance and Investment aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tot die tijd doet hij praktijkervaring op binnen onze corporate finance praktijk.

Constantijn is een gedreven en enthousiaste consultant die graag het beste uit zichzelf en de deal wil halen. Hij is niet bang om lastige vragen te stellen en zeer leergierig. Door zijn open en nieuwsgierige instelling leert hij zelf veel over de corporate finance praktijk, maar brengt hij ook alle aspecten die bij een overnametraject spelen in kaart.

Het is erg interessant om bij BBN Corporate Finance een kijkje in de keuken te nemen. Op deze manier krijg ik een goed beeld van een overname- en verkoopproces. Doordat ik volop meedraai op projecten kom ik ook bij klanten op locatie. De afwisseling en dynamiek op kantoor en bij klantafspraken geven mij erg veel energie!