Victor Akkermans

Associate

Portret Victor Akkermans

Victor is een financial die in de afgelopen 15 jaar een brede ervaring heeft opgebouwd in verschillende business -en financial control functies. Sinds 2017 staat hij ter beschikking voor BBN waarin hij meerdere opdrachten met succes heeft afgerond. Hij draagt bij aan de professionalisering van het financieel proces van de organisatie en hij wilt zo snel mogelijk, met zo weinig mogelijk handeling, de juiste en volledige financiële informatie bij de verschillende stakeholders krijgen.

Victor zoekt actief naar manieren om de bedrijfswerking te verbeteren, niet alleen binnen de financiële kaders, maar ook daarbuiten. Hij is in staat om op een zelfstandige manier de verantwoordelijkheid te nemen. Op vlak van rapportering heeft hij bewezen een belangrijke toegevoegde waarde te leveren. Victor is een zeer aangenaam persoon om mee samen te werken.

Ik investeer graag in manieren om de administratieve organisatie te optimaliseren en/of te automatiseren. Het sneller en makkelijker voor handen krijgen van informatie is voor het management van essentieel belang om de juiste richting te geven aan de organisatie.