Business
Support

Onze aanpak voor management begeleiding

Heeft u behoefte aan specialistische kennis en begeleiding? Of draait uw bedrijf op automatische piloot en bent u op zoek naar verfrissende inzichten om weer te groeien? Als kennisintensieve organisatie kunnen onze management consultants u hierbij helpen. Wij stellen onze kennis en ervaring ter beschikking. 

Functionele management begeleiding

Wij helpen ondernemingen bij procesverbeteringen, het verkrijgen van inzicht in de organisatie en de implementatie van verandertrajecten. In veel gevallen fungeren wij als extra paar ogen. Onze management consultants kijken kritisch mee en zorgen ervoor dat het management haar focus behoudt op de zaken waarin zij excelleren. 

Dit brengen wij in praktijk op de volgende manieren:

  • Management begeleiding: we zetten het management in haar kracht en bouwen samen aan de toekomst voor uw onderneming. Samen maken we keuzes en excelleren we op de implementatie; 
  • Toezicht: we vervullen rollen in de STAK, raad van advies (of toezicht) en raad van commissarissen vanuit een hands-on benadering;
  • Financieel support: het tijdelijk versterken van uw financiële afdeling om inzichten te verbeteren, veranderingen door te voeren of kennis over te dragen.

Begeleiding bij verandertrajecten

Bent u op zoek naar specialistische kennis om veranderingen binnen uw organisatie te realiseren? Veranderingen vergen veel van bestuurders en managers. Daardoor kan het noodzakelijk zijn om voor een bepaalde periode extra kracht in te schakelen. Onze adviseurs kunnen helpen door (tijdelijk) aanvullende capaciteit en nieuwe competenties in te brengen.

Wij geloven dat diepgaande specialistische expertise de randvoorwaarde is om in relatief korte tijd het verschil te maken. Wij vullen de bestaande kennis binnen uw organisatie aan met onze expertise. Wij houden ervan het probleem bij de kop te pakken en op te lossen. Op deze manier komt de organisatie in beweging, ontstaat nieuw perspectief en komen veranderingen daadwerkelijk tot stand.

Management begeleiding: zo doen we dat

De implementatie van verandertrajecten vraagt om financiële, organisatorische en strategische kennis. BBN beschikt over brede kennis en ervaring op deze gebieden, waardoor wij verschillende rollen kunnen vervullen tijdens verandertrajecten. Altijd vanuit een gedrevenheid om het implementatietraject succesvol af te ronden en zo bij te dragen aan de verbetering van uw onderneming.

Management begeleiding op financieel, operationeel en strategisch gebied.