Werken bij BBN:
Dat verandert
de zaak

BBN is op zoek naar talentvolle, ambitieuze collega’s die het net als wij graag anders doen. Wij zijn een klein en dynamisch bureau en als consultant bij BBN draai je projecten van A tot Z mee. En of het nou gaat om de verbetering van bedrijfsresultaten, corporate herstructurering of het ontwikkelen van een strategie, we hebben onze nieuwe collega’s er graag bij voor een frisse blik van buiten en nieuwe, creatieve energie.

BBN Vacature

Een werkdag
bij BBN

Portret Machiel van den Hoogen
Machiel van den Hoogen
CONSULTANT

8.00 uur
Onderweg naar kantoor heb ik vanuit de auto onderweg naar kantoor overleg met een klant over de voortgang van het turnaroundplan. Om half negen arriveer ik in Amsterdam en haal onderweg naar kantoor een cappuccino bij mijn favoriete koffiezaak.

8:45 uur
Kwart voor negen ben ik op kantoor en heb kort overleg met mijn collega over de bijeenkomst met een klant de dag ervoor en we verdelen wat taken. Vervolgens neem ik wat e-mails door en maak een to do list voor vandaag.

9.00 – 12.00 uur
Tussen 9 en 12 werk ik aan een financieel model voor de klant met een prognose.

Tussendoor ontvang ik een telefoontje van de bank dat de kredietaanvraag voor een bedrijfsovername is goedgekeurd.

Ik bericht de klant met het goede nieuws en maak afspraken over het verdere proces.

12.00 – 13.00 uur
Van 12 tot 13 uur heb ik een teams meeting met een klant over een op te stellen rapport voor de bank en bereiden we de bespreking voor.

13.00 uur
Om 13 uur hebben we lunch met collega’s op kantoor.

14.30 uur
Na de lunch ga ik naar een afspraak die wij om 14.30 hebben met een klant voor een interview in het kader van een bedrijfsanalyse.

17.00 uur
Om 17 uur is het gesprek afgelopen en heb ik een aantal gemiste oproepen. Onderweg in de auto naar huis bel ik deze mensen terug.

De BBN collega's