BBN Vacature

Vacature Business Consultant Restructuring

Vacature

Business Consultant Restructuring

Fulltime
Trusted advisor voor de ondernemer
Randstad
Ben jij die business consultant die houdt van een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is? Lees dan verder…

Over BBN
BBN Groep is een team van ervaren bedrijfsadviseurs met brede kennis en ervaring op het gebied van algemeen, financieel en strategisch bedrijfsmanagement. Al meer dan 20 jaar adviseren en begeleiden we middelgrote ondernemingen en organisaties waarbij sprake is van een bijzondere bedrijfssituatie en waar de continuïteit onder druk staat. Door onze objectieve en pragmatische manier van werken, in combinatie met onze frisse en onbevooroordeelde blik, brengen wij zaken in beweging. Wij leunen daarbij op onze uitgebreide kennis en ervaring. Het is ons vak om onze klanten te helpen bij het identificeren, evalueren en uitvoeren van de beste opties om hun prestaties te verbeteren. Een mooi vak, vinden wij zelf. Want met onze adviezen en ondersteuning kan de wereld van onze klanten er in korte tijd heel anders uitzien.

Jouw rol
Als Business Consultant Restructuring werk je in duoverband voor klanten door het hele land en in uiteenlopende sectoren. We starten negen van de tien keer met een objectieve integrale bedrijfsanalyse. Waarbij we de belangen van alle stakeholders meenemen. We zijn kritisch en confronterend in onze analyse en ons advies is niet vrijblijvend. In de meeste gevallen zijn we ook intensief betrokken bij de implementatie en begeleiden we het management hierbij. We zorgen dat het proces op gang komt, de juiste stappen worden genomen en dat de onderneming weer succesvol verder kan.
Voor de versterking van ons team zoeken we iemand die naast een goed gevoel voor cijfers ook een brede scope heeft op bedrijfsvoering. Iemand die kan analyseren, maar ook kan implementeren. Bij BBN is de basis (bijna) altijd een stevige financiële analyse en onderbouwing. Ervaring vanuit een finance insteek of zelfs restructuring is een must! Als Business Consultant Restructuring ben je betrokken bij het hele proces en duik je meteen het diepe in. Je krijgt je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke expertise.

Klinkt dit interessant? Dan komen we graag met je in contact.

Interesse?

We zien jouw reactie graag tegemoet. Je kunt deze richten aan Bob Huuskes, partner van BBN Groep. Hij kan je ook meer vertellen over deze baan en onze organisatie. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je hem gewoon direct bellen of mailen.
Partner