BBN vacature analist

Vacature Analist

Vacature

Analist

Klein en dynamisch bureau
80 % bedrijfsanalyse en rapportage
20% professionalisering BBN

Gevoel voor cijfers en oog voor het verhaal achter de cijfers?
Lees dan verder…

Over BBN
BBN Groep is een team van ervaren specialisten. Al meer dan 20 jaar adviseren en begeleiden we middelgrote ondernemingen en organisaties. De activiteiten zijn onderverdeeld in Business Improvement en in Corporate Finance.

De bedrijfsadviseurs van BBN Business Improvement hebben brede kennis en ervaring op het gebied van algemeen, financieel en strategisch bedrijfsmanagement. Gericht op opdrachten waarbij sprake is van een bijzondere bedrijfssituatie en waar de continuïteit onder druk staat. Door onze objectieve en pragmatische manier van werken, in combinatie met onze frisse en onbevooroordeelde blik, brengen wij zaken in beweging. 

BBN Corporate Finance is gespecialiseerd in bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen en bedrijfswaarderingen. Met een sweetspot voor bedrijfswaarderingen tussen de 2 en 40 mio. 

Jouw rol
Als analist ondersteun je onze adviseurs door het opstellen van financiële modellen, en door het analyseren van de cijfers, maar ook het bedrijf en de markt waarin de onderneming zich begeeft. Daarnaast werk je samen met onze adviseurs bij het opstellen van onze (financiële) rapportages.

Bij Business Improvement gaat het dan bijvoorbeeld om een objectieve integrale bedrijfsanalyse. En bij Corporate Finance om het opstellen van een financieel model als basis voor de waardering of om het opstellen van een informatiememorandum.

Voor deze dynamische baan zoeken we iemand die naast een goed gevoel voor cijfers, ook oog heeft voor het verhaal achter de cijfers. Bij BBN is de basis (bijna) altijd een stevige financiële analyse en onderbouwing. Omdat je overal bij betrokken bent, je intensief samenwerkt met onze ervaren adviseurs en je ruimte krijgt voor eigen initiatief, ontwikkel je jezelf snel. Er is ruimte voor opleidingen en je draagt bij aan interne verbeteringen. Eigen initiatief en teamwork staat bij ons hoog in het vaandel. Ook organiseren we regelmatig interne en externe sessies waarin we onze ervaring en kennis met elkaar delen.

Klinkt dit interessant? Dan komen we graag met je in contact.

Interesse?

We zien jouw reactie graag tegemoet. Je kunt deze richten aan Bob Huuskes, partner van BBN Groep. Hij kan je ook meer vertellen over deze baan en onze organisatie. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je hem gewoon direct bellen of mailen.
Partner